Brand New

Nieuwe merken bij XO Fashion

We verwelkomen een aantal nieuwe merken, zoals Knit-ted, Ruby Tuesday en JcSophie.

Knit-ted
De items van Knit-ted zijn comfortabel en van hoge kwaliteit. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. De kleding van Knit-ted zorgt ervoor dat je een duurzame garderobe op kunt bouwen. Knit-ted maakt namelijk key pieces van hoogwaardige stofkwaliteit, die elk seizoen terugkomen en makkelijk te combineren zijn met items uit vorige seizoenen. Bij XO kun je heerlijke truien, vesten en jasjes van dit merk shoppen.

Ruby Tuesday
Ruby Tuesday is een merk dat staat voor iconische kledingstukken die makkelijk te combineren zijn met iedere garderobe. Bij Ruby Tuesday geloven ze dat een kledingstuk jouw persoonlijkheid niet mag overschaduwen, maar juist iets kan toevoegen. Denk aan een basic blouse met daarover een mooi gilet.

JcSophie
De kleding van JcSophie is comfortabel en perfect voor de herfst. Ze geven een moderne draai aan klassieke ontwerpen en voegen daar mooie details aan toe. Ze combineren zachte, effen kleuren met mooie prints. Daarnaast maken ze gebruik van lichte stoffen, waardoor de kleding heerlijk draagt. De kleding van JcSophie varieert van elegant en stijlvol tot comfortabel. Zo hebben we een leuk teddy gilet, maar ook een prachtige donkerblauwe set met stijlvolle uitstraling.

Nieuwe merken bij Uniek

IVI
De nieuwe collectie van IVI hangt nu in de winkel van Uniek. De kleding van IVI focust zich op het vrouwelijk silhouet en gebruikt daarbij comfortabele modellen van fijn materiaal. Daarnaast hebben de kledingstukken altijd mooie details. IVI heeft perfecte items om toe te voegen aan een casual garderobe.

Odeeh
“Bold, creative, eclectic and sometimes casual” is hoe Odeeh hun kleding omschrijft. Er zit een bepaalde elegantie in de kledingstukken die zij maken, waarmee je je garderobe naar een hoger niveau tilt. Ieder kledingstuk uit de collectie van Odeeh is ontworpen om vrijuit te kunnen combineren. Denk aan een tussenjas in een mooie herfstkleur of een bijzonder vest voor over een blouse.

Kash
Kash is een Italiaans merk, dat elegante kledingstukken maakt van kasjmier. Traditie en vakmanschap is terug te zien in de kledingstukken die zij maken. Denk aan een coltrui waar je ook een blouse onder kunt dragen. Met hun ervaring maken zij kledingstukken waarmee een vrouw zich kan uitdrukken door middel van haar kleding.


Rosso35
Kledingmerk Rosso35 heb je misschien al ooit voorbij zien komen bij ons, maar dit seizoen is het aanbod veel uitgebreider. Rosso35 maakt tijdloze items die elegant zijn en mooie details hebben, zoals deze rok. De kleding van Rosso35 is de perfecte balans tussen kwaliteit en stijl, elegantie en draagbaarheid. Rosso35 wil dat je een unieke uitstraling krijgt met hun items.

Toral
Toral is een nieuw Spaans schoenenmerk bij Uniek. Toral schoenen hebben bijzondere ontwerpen, zijn dynamisch en trendy. Toral wil met hun schoenen een persoonlijk karakter naar voren laten komen, waardoor je schoenen kunt kiezen die perfect bij je passen. De schoenen van Toral zijn al verkrijgbaar in de winkel van Uniek en XO en binnenkort ook op de website. 

Nieuwe kleuren
Kleuren die we bij XO Fashion veel gaan zien dit najaar zijn blauw, groen, camel, lila en bruin. Bij Uniek is dit vooral rood, paars, camel, crême en lichtroze.

De nieuwe merken en kleuren zijn vanaf nu in de winkel te bewonderen, of online te shoppen via de website.

Shop XO

Shop Uniek

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter