Verzenden, afhalen & retourneren

Bezorgen en afhalen

Wanneer je jouw bestelling op werkdagen vóór 17:00 uur hebt geplaatst, wordt deze op dezelfde dag nog verzonden. Plaatst je jouw bestelling op zaterdag? Dan wordt het pakket op maandag verstuurd. 

Gratis verzending

Onze pakketten worden verstuurd met DHL binnen Nederland, daarbuiten met DPD pakketdiensten. Kleine pakketten worden als brievenbuspakket verstuurd, je hoeft dan niet thuis te blijven voor het pakket. Grotere pakketten worden via de normale pakketpost verstuurd. Je ontvangt de track & trace informatie van de levering per e-mail, zodat je kunt zien wanneer het pakket bij jou bezorgd wordt. 

Verzenden binnen Nederland en Belgie is gratis bij besteding vanaf 30,- ! Niet goed? Stuur het product eenvoudig in dezelfde verpakking retour.

Afhalen

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het pakket af te halen in een van onze winkels. We stellen je op de hoogte zodra het pakket gereed is. 

Gratis ruilen en retourneren

Wil je jouw aankoop ruilen of (gedeeltelijk) retourneren? Dit is gratis mogelijk binnen 14 dagen na je aankoop. Bij je pakketje ontvang je een retour instructie, volg deze instructie om het pakketje te retourneren. Ga naar onderstaande website en maak een retourlabel aan. Print dit label uit en plak het label op de retour verpakking. Vervolgens kun je het pakketje aanbieden bij een DHL servicepunt.

Meld hier je retour aan: www.uniekmode.nl/retour

Wanneer wij het pakket retour hebben ontvangen storten we het bedrag binnen 3 werkdagen terug op je rekeningnummer of creditcard.

Wil je een artikel ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat? Dat kan, dan sturen wij je het gewenste artikel op zodra het pakket retour is gekomen.

 

Uniek Mode B.V. 

Kvk: 17068723

BTW nummer: NL009388096B01