verzenden, afhalen & retourneren

Bezorgen en afhalen

Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 17:00 uur heeft geplaatst, wordt deze op dezelfde dag nog verzonden. Plaatst u uw bestelling op zaterdag? Dan wordt het pakket op maandag verstuurd. 

Gratis verzending

Onze pakketten worden verstuurd met PostNL binnen Nederland en België, daarbuiten met DPD pakketdiensten. Kleine pakketten worden als brievenbuspakket verstuurd, u hoeft dan niet thuis te blijven voor het pakket. Grotere pakketten worden via de normale pakketpost verstuurd. U ontvangt de track & trace informatie van de levering per e-mail, zodat u kunt zien wanneer het pakket bij u bezorgd wordt. 

Verzenden binnen Nederland is gratis bij besteding vanaf 30,- ! Niet goed? Stuur het product eenvoudig in dezelfde verpakking retour.

Afhalen

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het pakket af te halen in een van onze winkels. We stellen u op de hoogte zodra het pakket aanwezig is. 

Gratis retouren en ruilen

Bij uw bestelling ontvangt u een brief met hierin de uitleg voor het retourneren van uw bestelling. Binnen 14 dagen kunt u het pakket in zijn geheel of gedeeltelijk retour sturen, u ontvangt hiervoor een retourlabel van PostNL. Retourneren is dus eveneens gratis. Wanneer wij het pakket retour hebben ontvangen storten we het bedrag binnen 3 werkdagen terug op uw rekeningnummer, creditcard of PayPal account. 

Wilt u een artikel ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat? Dat kan, dan sturen wij u het gewenste artikel op zodra het pakket retour is gekomen.

Uniek Mode B.V. 

Kvk: 17068723

BTW nummer: NL009388096B01