Over ons

Familiebedrijf

Kennis over pasvorm, luxe kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Dat is het unieke familierecept van Uniek Mode, dat wat generatie op generatie over gaat. In 1968 richtte Nel Panjoel Uniek Mode op, de specialist in stijlvolle en tijdloze mode.

Onze missie is om een elegante collectie aan te bieden waar iedere vrouw eeuwenlang plezier van kan beleven. Dit doen we door middel van de inzet van onze kennis van kwaliteiten, pasvormen en ontwerpen bij het selecteren van de collectie. Onze professionele stylistes helpen graag bij het kiezen van de perfecte outfit. In ons eigen atelier maken we jouw kleding gratis op maat.

De vraag naar duurzame mode zal de komende jaren groeien. We zullen als consument steeds bewuster worden van onze mode-aankopen. Door kennis en ervaring is Uniek Mode de aangewezen partij om vrouwen hierin te adviseren. Tijdloze items van uitzonderlijke kwaliteit die eeuwenlang plezier bieden.

Voor altijd uniek.

Uniek Mode

Bij Uniek Mode vind je een tijdloze en stijlvolle damesmode collectie met merken als Marc Cain, Luisa Cerano, Closed, Isabel Marant, Peserico en Riani. De maatboog gaat van maat 34 tot en met maat 50, dus iedereen kan een unieke outfit vinden. 
 
Ook hebben we een brede collectie met prachtige schoenen en tassen van merken zoals AGL shoes, Kennel & Schmenger, Janet & Janet, Via Vai, Ghoud, Guglielmo Rotta en Peter Kaiser
 

XO fashion

XO fashion kan gezien worden als het ‘jongere zusje’ van Uniek Mode. Je vind hier vooral trendy merken zoals Scotch & Soda, Aaiko, Gestuz, Samsoe Samsoe, By Bar, Drykorn en Josh V

Kortom, een modewalhalla met enorm veel kennis over kwaliteit en pasvorm! We zien je graag online of in een van onze winkels! 

Team Uniek & XO