Moederdag

Moederdag

Zondag 12 mei is het weer zover: de dag waarop we onze moeders in het zonnetje zetten. Ben je nog op zoek naar een cadeau? Bij Uniek Mode helpen we je daar graag mee.

Cadeaubon
Met een cadeaubon van Uniek Mode of XO Fashion zit je nooit mis. Hiermee kan ze zelf een mooie nieuwe outfit, schoenen, tas of accessoire uitzoeken. Het bedrag kun je zelf bepalen. 

Steamery
Ontdek de producten van Steamery bij ons in de winkel. Met het stoomapparaat of de ontpiller houd ze haar kleding langer mooi. Daarnaast kunnen ze ook gemakkelijk mee op reis. 

Tas
We hebben een ruime collectie tassen van het merk Gianni Chiarini. Deze tassen zijn gemaakt van echt leer en kun je op verschillende manieren dragen. We hebben tassen in verschillende kleuren en stijlen. Bekijk een deel van onze tassencollectie alvast op de website, of laat je adviseren in de winkel door onze stylistes.

Sjaal
Ga voor een kleurrijke sjaal van onder andere Tapis Noir, Codello of Peserico. Een sjaaltje kan ze namelijk op verschillende manieren dragen. Om haar nek, om haar tas, in de riemlus van haar broek of om haar arm. Een veelzijdig cadeau dus! Op de website laten we enkele sjaaltjes zien, in onze winkel vind je het ruime aanbod.

Tapparfum
In de winkel van XO Fashion hebben we een ruim aanbod aan heerlijke geuren voor een zacht prijsje. Deze parfums zijn op oliebasis, waardoor ze lang blijven hangen en je er per keer maar weinig van nodig hebt. Kies zelf een geurtje uit, of geef een cadeaubon ter waarde van een Tapparfum. 

Sieraad 
Bij XO Fashion vind je leuke armbandjes, kettingen en ringen van sieradenmerken als Le Veer, Betty Bogaers en Zag Bijoux. 

 

Ben je op zoek naar iets anders? Onze stylistes staan voor je klaar in de winkel. Ook kun je altijd mailen naar [email protected] of bellen naar +31(0)497641678 en dan helpen we je graag verder. 

Liefs, Uniek Mode

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter