Simple Elegance

Simple Elegance

Dit seizoen staat in het teken van 'Simple Elegance'. Afgeleid van de term quiet luxury, draait het dit seizoen om kleding die luxe uitstraalt door middel van luxe materialen en mooie pasvormen. Met neutrale kleuren en pasteltinten creëer je dit seizoen een Simple Elegance garderobe. Op deze pagina lees je hoe je dat doet.

Investeren in goede basics
We hebben ze allemaal in de kast hangen: basics. Basics zijn items die je nagenoeg overal mee kunt combineren en daarom draag je deze kledingstukken ook vaak. Het is belangrijk om te investeren in deze kledingstukken, omdat je er dan veel langer van kunt genieten. De mooie materialen zorgen ook voor een elegante uitstraling. 

  

Kwaliteit van stoffen
Bij Simple Elegance draait het om een luxe uitstraling door middel van pasvormen en materialen. Een merk waarbij je dit goed naar voren ziet komen is Pomandère. Dit merk hangt sinds dit seizoen in de winkel van Uniek Mode. Met subtiele pasvormen en luxe materialen zorgen zij voor de Simple Elegance uitstraling. 

  

Neutrale kleuren
Door het gebruik van neutrale kleuren in je garderobe gaat een kledingstuk minder snel uit de mode en kun je het langer dragen. Daarnaast zorgt het ervoor dat je er simpel en elegant uitziet.

    

Sjaaltjes
Door een kleurrijke sjaal toe te voegen aan je outfit fleur je alles een beetje op en geeft het ook een elegante uitstraling. Zeker wanneer je de sjaal afstemd op je schoenen of tas. Bij Uniek Mode vind je verschillende sjaaltjes van onder andere Codello of Tapis Noir.

    

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter