Shop the look

Het kan lastig zijn om te bepalen welke stijl het beste bij jou past. Maar maak je geen zorgen, wij helpen je hierbij! In dit blog presenteren we een aantal leuke outfits in verschillende stijlen, zodat je kunt ontdekken welke outfit het beste bij jou past. Wie weet doe je wat inspiratie op voor je nieuwe zomergarderobe.

Daily outfit

Het is altijd handig om een outfit te hebben die je met veel verschillende kledingstukken kunt combineren. De items uit deze look kunnen afzonderlijk van elkaar ook met veel gecombineerd worden. Het model draagt een blauwe blouse van Filippa K met een oversized pasvorm.

Onder de blouse draagt het model een witte pantalon van Peserico. De blouse heeft dezelfde blauwe kleur als de suéde ballerina’s van Kennel & SchmengerDe outfit wordt compleet gemaakt door de prachtige Camillio Coat van Isabel Marant Etoile. Dit is de perfecte jas voor het voorjaar.
 
 
Summer day
In de zomer wil je het liefst een outfit aan die verkoelend is. Dit roze setje van Zenggi is daar het perfecte voorbeeld van.
 
 
De set bestaat uit een korte pantalon met hoge taille en een los vallende blouse. Deze kleurrijke set is gecombineerd met Scholl slippers met leren voetbed.Om de look af te maken hebben we er ook een groene clutch bij toegevoegd van Gianni Chiarini.
 
 

 

Summer night

Een klassieke outfit voor in de zomeravonden kan niet missen in je garderobe. Daarom hebben wij een prachtige groene outfit uitgekozen van ons nieuwe merk Oscar. 

 
De groene trui van Oscar houd je warm als het afkoelt avonds. We hebben de trui gecombineerd met een groene pantalon die is gemaakt van een vloeiende stof.
 
 
Op de pantalon draagt het model een groen ceintuur van Oscar en die maakt de outfit af. De schoenen zijn slecht te zien onder deze outfit omdat de broek zo lang is, maar wij hebben gekozen voor een suède hak van Brunate.

We hopen jullie geïnspireerd te hebben met deze styling tips. Onze stylistes kunnen je altijd verder helpen in de winkel. Mocht je nog persoonlijke vragen hebben over bepaalde items neem dan contact met ons op via de telefoon: 0497 641 678 of e-mail: [email protected].

Voor altijd Uniek.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter