Jassen en Jacks

Dit najaar hebben we bij Uniek en XO Fashion weer een mooie collectie jassen waarmee je er deze herfst en winter stijlvol bij loopt. Van mantels tot dikke winterjassen, bij ons vind je de jas die je zoekt. 

Mantels
Een mantel is een elegante toevoeging aan je outfit. Het is perfect voor als het wat kouder wordt buiten, maar je er nog wel stijlvol bij wilt lopen. Je kunt op onze website en in de winkel lange en korte modellen vinden. Stijl je outfit af met een mooie sjaal of muts.   

      

Jacks
Een jack is fijn voor het tussenweer. Je schiet een jack snel aan om even naar buiten te gaan. Ook kun je een jack als extra laag aan je outfit toevoegen, zodat je het lekker warm houdt binnen en buiten. 

       

Winterjassen
Met onze collectie aan gewatteerde winterjassen zul je het zeker niet koud hebben dit seizoen. Je vindt bij ons lange en korte winterjassen. Zo kun je voor een elegantere of sportievere look gaan. Stijl de jas af met een mooie sjaal van bijvoorbeeld Tapis Noir. 

    

Ben je benieuwd geworden naar alle jassen en jacks voor de herfst en winter? Shop ze dan via onze website of kom gezellig langs.

Liefs, Uniek Mode

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter