Brand New Weekend

Brand New Weekend 22 & 23 maart

Tijdens het Brand New Weekend bij XO Fashion zetten we onze nieuwe merken in de spotlight. We verwelkomen dit seizoen een aantal nieuwe merken in de winkel: Basic Apparel en MSCH Copenhagen. Ook krijgen we vanaf april de eerste items binnen van My Essential Wardrobe. Drie nieuwe merken die een mooie aanvulling zijn op onze collectie. Hieronder zullen we je vertellen waarom!

MSCH Copenhagen
De lentecollectie van MSCH Copenhagen is elegant met een moderne twist. De kledingstukken zijn makkelijk om in laagjes te dragen, waardoor je een perfecte day to night outfit kunt creëren en de items lang door kunt dragen. Tijdens het Brand New Weekend zullen we daarom ook twee items van MSCH Copenhagen verloten onder kopende klanten. Kom dus zeker bij XO Fashion winkelen tijdens de Fashion Week, want dan maak je kans op één van deze geweldige items. 

Basic Apparel
Basic Apparel maakt basics om verliefd op te worden. Basics om altijd naar terug te grijpen, omdat ze tijdloos zijn en overal bij passen. De kledingstukken zijn van zachte, comfortabele stof en zijn perfect voor elk seizoen. Een deel van de collectie kun je al vinden op de website.

    

My Essential Wardrobe
De naam van My Essential Wardrobe zegt het eigenlijk al: ze maken kleding die essentieel is voor in je garderobe. Door hun vrouwelijke silhouetten zorgen ze ervoor dat je je mooi en zelfverzekerd voelt in hun kleding. My Essential Wardrobe zal vanaf april in de winkel verkrijgbaar zijn. 

Hopelijk zien we je snel!

Liefs, XO Fashion.

Reacties
Hi Chris,

Ja we zijn er ook super blij mee! Deze week maak je ook kans op één van deze mooie items bij aankoop in de winkel.

Met vriendelijke groet,
Pleun
Tuur Raaijmakers - 18 Mar 2024 - 11:18
MSCH KOPENHAGEN super mooi merk!
Chris Ooms - 16 Mar 2024 - 18:09
Laat een reactie achter