Tapis Noir

Sinds kort hebben wij een divers aanbod van de zijden sjaals van het merk Tapis Noir. De sjaals van Tapis Noir zijn gemaakt van bewerkt historisch textiel. Het merk verzamelt stoffen en herformuleert de vervaagde prints. Er worden patronen uit verschillende continenten en eeuwen geherinterpreteerd met een moderne benadering van kleur. Het merk Tapis Noir is opgericht in Denemarken in 2020 door art director Mads Lehn Kurse.

Het merk waardeert kleinschalige productie van klassieke stukken die buiten het seizoensmode systeem leven. Door samen te werken met ambachtelijke fabrikanten die gespecialiseerd zijn in zijden sjaals, weerspiegelt Tapis Noir in veel opzichten de bewondering van de Arts and Crafts-beweging: een terugkeer naar goed gemaakte, nuttige en decoratieve objecten door bekwame makers.

Onze stylistes kunnen je altijd verder helpen in de winkel. Mocht je nog persoonlijke vragen hebben over bepaalde items neem dan contact met ons op via de telefoon: 0497 641 678 of e-mail: [email protected].

Voor altijd Uniek.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter