Schoenen en tassen

Ontdek schoenen en tassen voor het najaar. 

Nieuwe schoenenmerken
Een tijdje terug introduceerden we het nieuwe schoenenmerk Toral. Toral is een jong, Spaans schoenenmerk dat trends en vakmanschap combineert. De schoenen van dit merk hebben een unieke twist, zoals gedurfde accenten, stoere nuances en verrassende combinaties.

Schoenentrends
Deze herfst zie je verschillende schoenentrends voorbij komen. Hieronder lichten we onze favorieten uit. 

Loafers
Een loafer kan niet ontbreken in je herfstgarderobe. Ontdek loafers op onze website of in onze winkel. We hebben ze in verschillende kleuren en varianten. Zo hebben we loafers met een chunky zool voor een wat stoerdere look, of juist elegante loafers met een klein hakje. Ook hebben we mooie instappers met een lage zool. Deze kunnen overal onder gedragen worden. 

      

Metallic
Metallic schoenen zie je ook veel voorbij komen dit najaar. Een metallic schoen geeft een leuke twist aan je outfit. Ook zijn het schoenen die overal bij passen, aangezien ze meekleuren met je kleding. 

    

Western
De cowboylaars kennen we al uit eerdere seizoenen, maar zien we ook zeker weer terug deze herfst. We hebben veel lage modellen, aangezien deze leuk te combineren zijn met wijde en lange broeken, maar ook met smalle broeken en broeken met enkellengte. Kies voor een laars met een suede look, of ga voor een metallic variant zoals hierboven. 

  

Hoge laarzen
We hebben ook een aantal mooie hoge laarzen voor het najaar. Hoge laarzen zie je nu steeds meer. Ze houden je ook nog eens lekker warm wanneer je een panty draagt. Styling tip: "Kies een panty in dezelfde kleur als de laars. Zo blijft het mooi één geheel en krijg je optisch langere benen."

  

 

Tassen

Mini-tas
De mini handtas is een leuk item om je outfit mee af te stylen. Het geeft een elegante uitstraling en is makkelijk om mee te nemen. 

  

Suedine tas
Een suede tas geeft warmte aan je outfit en is daarom perfect om een herfstlook te creëren. 



Styling tip
"Hoe zorg je ervoor dat je outfit één geheel wordt? Neem een mooie tas, zoals deze van Gianni Chiarini. Draag dan schoenen of een riem in dezelfde kleur. Doordat de kleur van je tas terugkomt in je outfit krijg je een elegante, verfijnde uitstraling. Je kunt er ook voor kiezen om juist een bovenstuk te dragen die bij de tas past, of je ton sur ton te kleden. Dit betekent dat je je kleed in één kleur, of in hetzelfde kleurenpalet. Zo wordt de tas een mooie toevoeging aan je outfit." 

    

Liefs, Uniek Mode

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter