Schoenen en tassen voor het voorjaar

Dit voorjaar hebben we naast een prachtige kledingcollectie ook een mooie schoenen- en tassencollectie waarmee je je outfit af kunt stylen. In deze blog kun je verschillende schoenen en tassen bekijken en tips lezen hoe je ze het beste bij je outfit kunt combineren. Op onze website kun je een deel van de schoenen- en tassencollectie bekijken. Voor het volledige aanbod nodigen we je graag uit in de winkel.


Ballerina's
Ballerina's zijn weer terug van weggeweest. Dit voorjaar zul je weer een heleboel ballerina's voorbij zien komen. Daarom hebben we in de collectie verschillende ballerina flats, voor ieder wat wils. 

    

Colorblock sneakers
Een witte sneaker kan niet ontbreken in je garderobe. Het is het perfecte basisitem wat overal bij past. Dit voorjaar hebben we verschillende witte sneakers met een kleurrijke touch. Hierdoor zijn de sneakers net wat specialer en passen ze nog beter bij bepaalde outfits. Bekijk alle sneakers hier.

    

Denim
Dit voorjaar zien we denim niet alleen veel in kledingstukken terugkomen, maar ook in schoenen. En dat is logisch, want een denim kledingstuk is ook eindeloos te combineren. Kies voor een stoere denim sneaker of ga voor een denim loafer. 

    

Clutch
De clutch heeft een nieuwe variant gekregen dit voorjaar. Je wilt een tas die je op verschillende manieren kan dragen. Zo'n veelzijdige tas vind je bij ons nu volop. We hebben een heleboel tassen in de collectie die als clutch te dragen zijn, maar ook een schouderhengsel hebben. Hierdoor wordt het een veelzijdige tas, die bij alle gelegenheden past. Benieuwd naar alle tassen? Bekijk ze hier.

    

 

Graag tot snel!

Liefs, Uniek Mode

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter