Peserico Italiaans vakmanschap

The story

Het Italiaanse merk Peserico verkopen wij met grote passie door de prachtige tijdloze modellen en ongenaakbare kwaliteit. Het merk is in 1962 opgericht door Maria Peserico in het pittoreske Cornedo Vicentino gelegen tussen de Italiaanse meren. Maria Peserico kon voor zichzelf als vrouw geen pantalon vinden met de juiste pasvorm, dus maakte het haar doel een mooie pantalon met goede pasvorm te ontwikkelen. In een korte tijd werd het bedrijf groter en in de jaren 80 begon de distributie zich uit te breiden naar het buitenland. In de jaren 90 groeide de collecties om een total look collectie uit te brengen. 

Philosophy

De kracht van Peserico zit hem in de lokale productie en hierdoor volledige controle over het productieproces. Peserico heeft, als een van de weinige merken, eigen productiefaciliteiten en is hierdoor gegarandeerd van kwaliteit. Het bedrijf is altijd trouw gebleven aan haar Italiaanse roots. Peserico staat voor de beste fabricages, deskundig maatwerk met de nadruk op het verkrijgen van de perfecte pasvorm. 

Our favorites

De kwaliteit en pasvorm bij Peserico zijn altijd van uitermate hoge kwaliteit en dit zorgt ervoor dat je eeuwenlang plezier mag beleven van je Peserico items. In de collecties van Peserico zijn de kleuren altijd goed op elkaar afgestemd. Bewonder hier de Peserico collectie van het najaar.

Het merk Peserico is alles waar Uniek Mode voor staat: kwaliteit, vakmanschap en deskundig maatwerk voor het verkrijgen van de perfecte pasvorm. Daarom verkopen wij dit merk al enkele jaren met grote trots.

 

"Peserico heeft een kloppend totaalprogramma"

 

Nel Panjoel, founder of Uniek Mode

Uniek Mode
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter