Lentecollectie 2024

Ontdek de nieuwe voorjaarscollectie nu op onze website en in de winkel. Deze collectie is fris, kleurrijk en stijlvol en daarmee een perfecte aanvulling op je garderobe. 

Lentekleuren
Deze lente zien we veel kleur, en dan met name pasteltinten. Denk aan lila, poederroze, geel en blauw. Ook de blouzen met prints zijn voornamelijk in zachte kleuren dit seizoen, waardoor ze perfect in de collectie passen. 

    

Ton sûr ton
Een stijl die je deze lente veel ziet is ton sûr ton. Hiermee kleed je je geheel in dezelfde kleurtinten. In onze collectie vind je veel pakken waarmee je je ton sûr ton kunt kleden. Je kunt ervoor kiezen om je schoenen en tas in dezelfde kleur te houden, of deze juist te laten afwijken. Ook kun je er juist een kleurrijke blouse onder dragen. Zo maak je de outfit wat spannender. 

    

Wijde mode
Ook dit seizoen is de mode wijd. Losvallende kleding zoals pantalons met rechte pijpen en blouzen met wijde mouwen kenmerken de collectie. Veel mensen moeten hieraan wennen, of weten niet goed hoe ze een kledingstuk kunnen stijlen. Laat je daarom adviseren door de persoonlijke stylistes in de winkel of doe inspiratie op op de website.

    

Tot snel!
Liefs, Uniek Mode

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter