Festive collectie

Festive collectie Uniek
Bij Uniek hangen elegante, tijdloze items voor speciale gelegenheden waar je een decennia lang plezier van kunt hebben. Deze maand staat bij Uniek in het teken van 'Retro Festive'. Een campagne die laat zien dat onze mode lang meegaat en altijd weer terugkomt. Ga voor een elegante jurk van Natan tijdens het kerstdiner, een mooi pak van Luisa Cerano, of een comfortabele outfit van Fabiana Filippi bij het uitpakken van de cadeaus. 

    

Festive collectie XO Fashion
Bij XO Fashion hangen mooie party items waarmee je de show zult stelen op ieder feest. Mooie kleuren, luxe stoffen en glitters komen voorbij in onze winkel. Bij een bezoekje aan onze winkel kun je ook iets leuks winnen! Deze maand hebben we namelijk een mooie kerstboom staan, gevuld met polaroids. Bij aankoop mag je een polaroid uit de boom halen. Daarbij heb je 50% kans op een mooie prijs. Denk aan een leuke korting, maar er zitten ook andere cadeaus tussen. Over cadeaus gesproken... 

    

The gift that keeps on giving...
Zoek je nog een cadeau voor de feestdagen? Met onze cadeautips ben je zo klaar.

Steamery
Een cadeau waar je nooit de plank mis mee slaat is een item van Steamery. Deze zijn verkrijgbaar bij Uniek en XO. Of je nou gaat voor de handstomer met handige reistas of de ontpiller, met een item van Steamery houd je je kleding nog jaren mooi. 

  

Cadeaubon
Een cadeau waar je iemand pas echt plezier mee doet, is een cadeaukaart. Geef een cadeaukaart van Uniek of XO Fashion en laat de gelukkige ontvanger zelf iets moois uitkiezen. Het bedrag kun je helemaal zelf bepalen. 

  

Tapparfum
Bij XO vind je onder andere Tapparfum voor dames en heren. Dit zijn geuren van bekende merken, maar dan voor de leuke prijs van €12,50 tot €17,50. Ga voor een flesje van 30 of 50ML of kies voor een tasverstuiver. Zo gaat je favoriete geur overal mee naartoe. De parfums zijn op oliebasis, waardoor de geur lang blijft hangen. 

  

Sieraden
Daarnaast vind je bij XO ook een heleboel mooie sieraden. Om weg te geven, of om je eigen outfit mee af te maken. We hebben sieraden van onder andere Betty Bogaers en Le Veer.

  

Bekijk hier onze Instagram en Facebook voor meer outfit inspiratie. Of neem een kijkje op onze Pinterest.

Liefs, Uniek Mode. 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter