Fashion Week

Fashion Week
Tijdens de Fashion Week van 16 t/m 23 maart laten we je nieuwe stijlen, trends en kleuren zien, onder het genot van een hapje en een drankje. Ook hebben we weer iets speciaals in petto:

Modeflitsen zaterdag 16 maart
Onze modellen zullen op zaterdagmiddag 16 maart modeflitsen laten zien. Je kunt dan tijdens het winkelen modellen in onze nieuwe collectie voorbij zien komen. 

Modeshow zaterdag 23 maart
Op zaterdag 23 maart is de grote Uniek Modeshow. Deze modeshow zal plaatsvinden van 13:00 tot 15:00. Tijdens deze modeshow kun je de nieuwe lentecollectie bewonderen van Uniek en XO Fashion, onder het genot van luxe hapjes van restaurant Bochica. Daarna is er natuurlijk nog uitgebreid de tijd om te winkelen in beide winkels. 

  

Ben je al benieuwd naar de nieuwe collectie? Bekijk een deel hiervan alvast op de website. Voor het gehele aanbod nodigen we je graag uit in de winkel.


Graag tot snel!

Liefs, Uniek Mode. 

Reacties
Beste Pleun,

Dank je wel voor de snelle reactie. Dat gaan we zeker doen. Tot 23 maart.

Groetjes van Anneliese
Anneliese Mank - 08 Mar 2024 - 09:30
Dag mevrouw Mank,

Je hoeft niet te reserveren voor de modeshow. Er is voldoende plaats, maar we raden het wel aan om op tijd te komen zodat je een goede zitplaats hebt.

De modeshow is van 13:00 - 15:00 uur, wanneer je 15 - 30 minuten vooraf aanwezig bent heb je een mooie zitplaats bij de modeshow.

Met vriendelijke groet,

Pleun
Tuur Raaijmakers - 08 Mar 2024 - 08:44
Moet je voor de modeshow reserveren? Wij willen graag met drieën komen. Wij zijn voormalige klanten van Peeters en zijn erg benieuwd naar jullie winkel en de kleding. Om hoe laat moeten we aanwezig zijn? Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet
Anneliese Mank
Anneliese Mank - 08 Mar 2024 - 08:27
Laat een reactie achter