Effortless wardrobe

Het kan lastig zijn om te bepalen welke stijl het beste bij jou past, waardoor je soms items koopt die je niet veel draagt. Wij helpen je een effortless wardrobe samen te stellen die je eindeloos kunt combineren. Onder een effortless wardrobe verstaan wij de Parisienne stijl. De dames in Parijs zien er altijd prachtig uit en dat lijkt dan ook zo gemakkelijk. Het geheim van deze stijl is het gebruik eenvoudige items, die samen een mooi geheel vormen. Omdat het kleurenpallet en de dessins vaak rustig zijn combineer je deze makkelijk door elkaar en heb je vrijwel nooit een miskoop. In dit blog presenteren we twee mooie outfits die passen in deze stijl. We pakken twee verschillende kleurthema’s uit de Parisienne stijl met daarbij twee bijpassende outfits uit onze collectie.

Het eerste thema dat we gekozen hebben zijn beige kleuren met licht gekleurde details. Met deze kleuren kan een outfit nooit fout zijn. Dit zijn kleuren die veel voorkomen in de Parisienne stijl zoals je zit in het voorbeeld!

Deze stijl past goed bij wat wij willen uitstralen, dus er zijn genoeg leuke items te shoppen bij Uniek Mode die bij deze stijl passen. Wij hebben gekozen voor deze klassieke effortless outfit. De grijze blazer is van Isabel Marant Etoile. Deze blazer is het voorbeeld van een tijdloos kledingstuk en valt met alles te combineren. Wij hebben de blazer gecombineerd met een beige cargobroek van Peserico en een wollen trui van Peserico.

 

Het tweede thema dat we gekozen hebben geel met blauw tinten. Pullovers zijn weer helemaal in. Ook dit komt veel voor in de Parisienne stijl zoals je ziet in het voorbeeld.

Bij dit thema hebben we gekozen voor een prachtige wollen mantel van Harris Wharf London. De mantel is gecombineerd met een licht gele trui van Isabel Marant Etoile. Daar onder draagt ons model een pantalon die ook van Isabel Marant Etoile is. Deze outfit een goede toevoeging aan jouw effortless wardrobe.

We hopen dat jullie na het lezen van dit blog de Parisienne stijl net zo leuk vinden als ons! En dat we jullie een stapje verder hebben geholpen bij het samenstellen van een effortless wardrobe. Onze stylistes kunnen je altijd verder helpen in de winkel. Mocht je nog persoonlijke vragen hebben over bepaalde items neem dan contact met ons op via de telefoon: 0497 641 678 of e-mail: [email protected].

Voor altijd Uniek.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter