Een zomer in linnen

Linnen is comfortabel, sterk en stijlvol. Daarnaast heeft linnen nog een belangrijke eigenschap, het is een natuurlijke stof die ook nog eens heel mooi en ademend is. Linnen kleding is daarom een aanwinst voor je garderobe. Bij Uniek en XO vind je in de winkel en online een gevarieerd aanbod van linnen items. In deze blog hebben wij onze favoriete linnen items op een rijtje gezet, zodat jij volop inspiratie op kunt doen voor de zomer.

XO

Onze favorieten in de categorie 'linnen' bij XO Fashion zijn o.a. een beige rok van La Fee Maraboutee. Deze lange rok is het perfecte item voor de zomer. De rok is voorzien van steekzakken en een elastische tailleband met strik. Hierdoor draagt deze rok erg comfortabel. In het midden zien we een witte blouse van La Fee Maraboutee, een item dat niemand mag missen in haar garderobe. Deze luchtige blouse kan voor iedere gelegenheid. Gooi hem over je bikini op het strand of draag hem met een rok tijdens een chic diner. Als laatste hebben we voor de koudere zomeravonden ook een prachtig linnen pak van Aimee The Label. Dit pak heeft een wijde pasvorm en valt met alles te combineren.

 

Uniek

Ook bij Uniek hebben we een groot aanbod van linnen items. Als eerste zien we links een prachtige linnen blouse van Magali Pascal. Dit speciale item heeft korte mouwen en opengewerkte details. In het midden zien we een frisse licht blauwe blouse van Rosso. Deze blouse heeft een wijd model en kan bij elke outfit. Rechts is een blouse jurk van FFC, deze jurk kun je zo chic maken als je zelf wilt.

We hopen jullie op deze manier een inspirerende kijk te hebben gegeven in onze linnen collecties. Neem gerust een kijkje in onze winkel; ons team met stylistes helpt waar nodig en de koffie staat uiteraard voor je klaar!

Liefs,

Team Uniek & XO

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter