Een speciale gelegenheid in stijl

Bruidsgasten

Het bruiloftseizoen komt er weer aan. Bij Uniek Mode hebben we een ruime collectie kleding voor speciale gelegenheden. Ontdek hier onze favoriete trends en laat je inspireren. 

Pasteltinten
Dit seizoen staat in het teken van zachte kleuren. Perfect voor een bruiloft, waar thema's als summer chique en pastel vaak voorbij komen. Zachtroze en lichtblauw vind je onder andere veel terug in de collectie. 

    

Bloemenprint
Met een bloemenprint zit je nooit mis, want het is feestelijk en kleurrijk. Bloemenprints zie je in veel soorten en maten terug dit seizoen. Wat opvalt is dat er veel prints zijn die met de hand geschilderd lijken, en waar de print bestaat uit een aantal verschillende kleuren. Maar ook grafische bloemenprints zie je veel dit seizoen.

    

Two-piece set
Een set kleding is natuurlijk erg handig om bij elkaar, of los van elkaar te combineren. Vaak wil je kledingstukken nog langer door kunnen dragen. Door een set te kopen kun je hem op elkaar dragen voor een feestelijke gelegenheid, maar kun je het onderstuk of bovenstuk ook los dragen en meer casual combineren. 

    

Volume
Dit seizoen staat in het teken van volumineuze kleding. Een grote kraag, blousend bovenstuk, wijde rok of pofmouwen, je ziet het allemaal voorbij komen. Ga voor groots en kies een prachtige jurk van Natan of Sara Roka

      

We hopen dat we je hebben geïnspireerd voor een bruiloft of andere speciale gelegenheid. Neem alvast een kijkje op onze website of kom voor het volledige aanbod naar de winkel. Ons team met stylistes staat klaar om je te helpen bij de perfecte outfit. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact op via +31(0)497641678 of mail naar [email protected]

 

Liefs, Uniek Mode

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter