Bruiloftgasten opgelet

De trouwdag van je kind is als moeder natuurlijk een dag om nooit te vergeten. Deze dag draait om je dochter of zoon, maar als moeder wil je ook mooi voor de dag komen. Hoe kan dat beter dan met een outfit die perfect bij jou past. Bij Uniek Mode vind je gegarandeerd een feestelijke jurk of modisch pak waarmee je stralend die speciale dag bij kunt wonen. Onze stylistes helpen je graag bij het maken van de mooiste keuze. In deze blog inspireren wij graag met een aantal outfits uit onze collectie... 

Natan

Onze eerste keus is een prachtige groene Natan jurk. Natan is een tijdloos en modisch merk waar we onze Koningin Máxima regelmatig in zien verschijnen. Deze a-lijn jurk heeft een v-hals met kraag, een taille ceintuur en aan beide kanten zijn steekzakken verwerkt. Met een look van Natan zit je altijd goed!

Marc Cain 

Deze kleurrijke jurk van Marc Cain is uitgewerkt met een all-over zomers dessin. De katoenen jurk heeft een verborgen knoopsluiting, v-hals en elegante kraag. De taille kan geaccentueerd worden met een strik ceintuur. Wij combineren deze jurk met een groene tas van Gianni Chiarini voor een perfecte match! 

Statement suit 

Durf eens te kiezen voor een pak! Dit prachtige pak van Windsor staat elegant, modisch én vrouwelijk door de soepele stof en zachtgrijze kleur. Wij combineren dit pak graag met een lila blouse van Marc Cain maar er zijn talrijke opties mogelijk! De witte tas van Gianni Chiarini maakt deze look compleet. 

Pastel

       

Helemaal gedurfd! De pantalon van het ene pak gecombineerd met een blazer van het andere pak. Alles kan tegenwoordig, dus waarom niet? Beide zijn van Marc Cain. Deze pastelkleuren staan bijna iedereen en combineer je ná het feest nog met allerlei andere items uit je kast!

                     

We sluiten deze blog af met het pronkstuk uit onze collectie: een schitterende jas van Natan van de mooiste stof met een bijzondere print. 

Wij hopen je wat inspiratie te hebben kunnen geven voor de bruiloft of ander feest dat op de planning staat. Neem gerust een kijkje in onze winkel; ons team met stylistes helpt waar nodig en de koffie staat uiteraard voor je klaar!

Voor altijd Uniek

Uniek Mode
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter