Autumn Whispers

Ontdek de elegantie van de herfst

Onze herfst/wintercampagne nodigt mensen uit om de elegantie van het najaar te ontdekken. Zoals de kleuren van de vallende bladeren, de zachte bries en de mysterieuze sfeer die de herfst met zich meebrengt. Met Autumn Whispers willen we de herfst/wintercollectie presenteren als een tijdloze en elegante keuze voor het komende seizoen. We willen jullie inspireren om te genieten van de schoonheid van de herfst en de warme, rijke kleuren en texturen te omarmen.

De herfst wordt vaak ervaren als een sombere periode omdat het seizoen van zon naar regen veranderd, maar de herfst heeft iets elegants. De kleuren die we in de natuur zien veranderen naar warme tinten. In dit seizoen wordt het weer eerder donker, maar dat geeft juist een cozy gevoel. Steek bijvoorbeeld s ’avonds wat kaarsjes aan. Bij deze elegante seizoensverandering horen natuurlijk ook kleren die je warm houden. Geef je herfstgarderobe een boost met onze tijdloze en unieke herfst items. Wij hebben al onze nieuwe herfst items op een rijtje gezet zodat jullie een overzicht hebben.

Wat is er nieuw deze herfst?

We hadden het over warme kleuren en een daarvan is oranje. Dit seizoen hebben wij prachtige items zoals deze mooie outfit waarin een mantel van Luisa Cerano te zien is met daaronder een oranje trui van ons nieuwe merk Kash. De outfit is gecombineerd met een hoedje in vissersstijl van Marc Cain en een oranje tas van Gianni Chiarini. Om de tas zit een zijden sjaal van het merk Tapis Noir. Dit geeft de tas net dat extraatje.

Vervolgens hebben we deze mooie outfit met een rode jas van Cinzia Rocca. Een echte trend kleur dit seizoen. De rode tas van Gianni Chiarini past perfect bij deze jas. Onder de jas draagt het model een crèmekleurige pantalon van Peserico. De look is afgemaakt met een zijden sjaaltje van Tapis Noir.

Wij hopen jullie geïnspireerd te hebben met de elegantie van de herfst en de mooie kleuren die het seizoen met zich meebrengt. Onze gehele nieuwe collectie is te bewonderen in de winkel, maar ook online is een groot deel te bekijken. Wij nodigen jullie graag uit in onze winkel om een kijkje te nemen naar onze Autumn Whispers collectie. De koffie staat uiteraard klaar!

Voor altijd Uniek.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter