XO Fashion

Het merk
De winkel van XO Fashion vind je in Reusel aan hetzelfde plein als de winkel van Uniek Mode. 
XO Fashion heeft een andere doelgroep dan Uniek Mode. Het is over het algemeen wat jonger en we proberen op een wat lager prijsniveau toch uitstekende kwaliteit te bieden. XO Fashion is vernieuwend en biedt altijd de laatste trends, een hippe zaak voor dames die geen genoegen nemen met standaard. 

In de webwinkel van Uniek Mode vind je ook de items van XO Fashion. Reken er wel op dat de laatste items het eerst in de winkel te vinden zijn.
 
We hebben een uitgebreide collectie met merken als: Scotch & Soda, Gestuz, Nomansland, Aaiko, La Fee Maraboutee, Drykorn, Josh V, Sibin Linnebjerg, By Bar, Alix the Label, Ydence en Samsoe Samsoe

Naast mode heeft XO Fashion ook een uitgebreid aanbod in modeaccessoires en schoenen.

We willen jullie naast een gezellig winkelbezoek ook de mogelijkheid geven om lekker thuis vanaf de bank te bestellen. Daarom introduceren wij XO thuisbezorgd.

XO thuisbezorgd

Heb je geen tijd om langs te komen bij XO fashion in de winkel? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0) 497-2394, Whatsapp op nummer 06-25217361 of mail naar [email protected] Samen bespreken we dan je wensen en op basis hiervan stellen wij een pakket samen met enkele leuke outfits of juist precies dat artikel wat jij zoekt.

Wij sturen het pakketje dan met PostNL naar je toe. Deze service is geheel kosteloos en u bent niet verplicht om iets te kopen. Kortom, bij XO thuisbezorgd kun je ook gratis retour sturen en achteraf betalen. Voor meer informatie klik hier.  

 

Openingstijden:
 
 
Maandag: 13.00u - 17:00u
Di t/m vrij: 09.30u - 17.00u
Zaterdag:  09.30u - 17:00u
   
Zondag:

Gesloten

Whatsapp: +31 (0)6 - 25217361
Telefoonnr: +31 497 - 642394
Adres: LINDESTRAAT 28
5541 EL REUSEL