XO thuisbezorgd

We willen jullie naast een gezellig winkelbezoek ook de mogelijkheid geven om lekker thuis vanaf de bank te bestellen. Daarom introduceren wij XO thuisbezorgd.

XO thuisbezorgd

Heb je geen tijd om langs te komen bij XO fashion in de winkel? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0) 497-2394 of mail naar [email protected] Samen bespreken we dan je wensen en op basis hiervan stellen wij een pakket samen met enkele leuke outfits of juist precies dat artikel wat jij zoekt.

Wij sturen het pakketje dan met PostNL naar je toe. Deze service is geheel kosteloos en u bent niet verplicht om iets te kopen. Kortom, bij XO thuisbezorgd kun je ook gratis retour sturen en achteraf betalen. 

Online shoppen

Je kan natuurlijk altijd 24/7 bestellen op onze webshop. Wij zorgen ervoor dat deze up-to-date is en dat je een ruim aanbod hebt om uit te kiezen.

De winkel 

Je bent natuurlijk ook welkom bij ons in de winkel. We houden natuurlijk rekening met de RIVM richtlijnen en zorgen dat we geen handen meer schudden, wat meer afstand houden van elkaar en regelmatig de winkel desinfecteren. Meer hierover lees je hier.

Whatsapp service XO

Wij helpen je vanaf nu ook via Whatsapp! Stuur ons een appje met je verzoekjes en wij laten je enkele opties zien. Zit er iets tussen dan sturen we dit kosteloos naar je op, niet goed geld terug. 

Whatsapp nummer: 06 25217361