Uniek Mode

De winkelUniek Mode Reusel
Uniek Mode is sinds jaar en dag de specialist in hoogwaardige damesmode met merken als Marc Cain, Luisa Cerano, Closed, Fabiana Filippi, Natan, See by Chloe, Isabel Marant, Riani, Foresti, Cappellini, Some Day en Antik Batik. Hier vind je zowel tijdloze als trendy damesmode, schoenen en accessoires. 
 
Unieke shop-ervaring
De geheel vernieuwde winkel van Uniek Mode is een mode-paradijs voor de moderne vrouw. Met een oppervlakte van 800m2 presenteert Uniek een hoogwaardig damessegment, de Uniek Boetiek is een eigentijdse winkel met moderne merken.
 
Zou je een bezoek aan Uniek Mode graag combineren met een heerlijke lunch of diner? Klik hier voor enkele hotspots in de Brabantse Kempen. 
 
Professionele stylistes en eigen atelier 
Naast de uitgebreide collectie biedt Uniek Mode persoonlijke service door professionele stylistes, die samen met jou kijken naar de stijl het beste bij je past. Je kunt ook een afspraak maken op een moment dat jou het beste uitkomt. Natuurlijk creëert dit totaal geen verplichting of verwachting; Uniek Mode wil jou hiermee op een optimale manier kunnen helpen. Zo heeft Uniek Mode ook een eigen atelier waar coupeuses je kleding gratis kunnen vermaken. Je neemt dus altijd een perfect zittende outfit mee naar huis.
 
Openingstijden:
 
Maandag: 13.00u - 18:00u
Di t/m vrij: 09.30u - 18.00u
Zaterdag:  10:00u - 17:00u
Zondag:

Gesloten

Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en 1e Pinksterdag geopend. 

Whatsapp:

+31 (0)6 - 25217361
Telefoonnr:

+31 497 - 64 16 78

Adres: KERKSTRAAT 7
5541 EM REUSEL