U N I E K . at home

Graag bieden wij u ook nu de beste service, zoals u van ons gewend bent. Daarom kunt u kiezen uit verschillende wijzen waarop wij u kunnen bedienen. Namelijk regulier in de winkel, 1 op 1 shoppen via personal shopping, Uniek @home en online shoppen. Hier leest u meer over deze opties. 

[email protected]

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bij Uniek Mode in de winkel? Neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer 0497-641678, Whatsapp 06-25217361 of mail naar [email protected] Samen bespreken wij uw wensen en op basis hiervan stellen wij een pakket samen met enkele leuke outfits of juist exact de pantalon die u zoekt. 

Wilt u dat wij u bij u thuis adviseren en direct de gekozen kleding afspelden om te vermaken, dan komen wij graag bij u langs om u te helpen. 

Kijkt u liever thuis welke artikelen u wilt houden en welke niet bij u passen dan kan dit ook, wij sturen het pakketje dan met PostNL naar u toe. 

Deze service is geheel kosteloos en u bent niet verplicht om iets te kopen. Kortom, bij Uniek @home kunt u ook gratis retour sturen en achteraf betalen. 

1 op 1 personal shopping

Wanneer u contact met ons opneemt maken we samen een afspraak voor een moment dat u schikt (dit kan ook buiten openingstijden). De modeadviseuse en u kunnen dan in een rustige omgeving een geschikte outfit uitzoeken onder het genot van een drankje en iets lekkers. 

Online shoppen

U kunt natuurlijk altijd 24/7 bestellen op onze webshop. Wij zorgen ervoor dat deze up-to-date is en dat u een ruim aanbod heeft om uit te kiezen.

De winkel 

Ook is onze winkel nog geopend. U mag natuurlijk nog altijd komen shoppen en onze medewerkers en stylistes staan nog steeds klaar om u te helpen, wel houden we natuurlijk rekening met de RIVM richtlijnen en zorgen dat we geen handen meer schudden, wat meer afstand houden van elkaar en regelmatig onze handen wassen. Meer over ons protocol leest u hier.